PDA

View Full Version : Logo!


Will Olpin
30-10-2005, 12:35 PM
Jimmy i did'nt know where to put this so i thought i put it in photography. On your "Action Photos" you have the text "Euros" and i quite liked the txt and i was wodering if you could do me a favour if you had any spare time :roll:. I have some photos that i had taken and i want a logo to put on the pictures. In that font do you think you could do me "CMCC" and a TC logo, because i dont know the first thing about photoshop i cannot do it :oops:.


If you could help me out that would be great.

Ta,
Wills :wink:

jimmy
02-11-2005, 10:47 PM
Sure mate, i can make the logos for you, if you have photoshop you can then just "drag" them over from one image to the other.
Thats how i put the watermaks on the review photos, drag and drop.

jimmy
02-11-2005, 10:53 PM
Sure mate, i can make the logos for you, if you have photoshop you can then just "drag" them over from one image to the other.
Thats how i put the watermaks on the review photos, drag and drop.

Will Olpin
03-11-2005, 05:11 PM
Thanks m8, yea we have Photo Shop CS :roll:

Thanks :D

jimmy
03-11-2005, 05:31 PM
drop me a mail tonight and ill knock those out for you and mail em back

for my action photos because there are so many, i use photoshop actions to do stuff like the water marks, so its just a button click.. but its a bit more complex, i'll be doing a tutorial for it sometime in the future.

Will Olpin
03-11-2005, 06:24 PM
So you think you've come up with a good design them Jim :lol: :lol:

rojna
17-12-2005, 05:07 PM
Jimmy, what program do you use to make tekst logos with the border line :
http://www.oople.com/rc/decals/logobuttonnamestickers.gif

I tryied doing it by hand in corel but it looks like crap :(

jimmy
17-12-2005, 05:13 PM
I did that in adobe illustrator, i used the "offset path", which creates a new line smaller or bigger (in this case) as much as you want.
then just copy and paste into photoshop

you can do just the same in photoshop with the stroke path effect.

I dont use corel, but you will be able to do this easily, sorry i cant help with the details though! :roll:

Oliv996
18-12-2005, 01:16 PM
Jimmy,

I've made my own name design (special white font with thick black outline) in order to implement it on sticker. Could it be possible to ask you to print it out as you propose it on oOple.com ?

Thanks

Olivier

jimmy
18-12-2005, 05:13 PM
aye, is it in illustrator format (vector?)
either way i will have to re-make it slightly to put on bleeds etc (so colours are printed over each other slightly)

drop me an email, jimmy at oople.com

jimmy

Edwinhpi
18-01-2006, 07:24 PM
I dont use corel, but you will be able to do this easily, sorry i cant help with the details though! :roll:

In Corel you use the command ctrl + F9 to open this function

ApexSpeed
26-01-2006, 02:10 AM
Hey Jimmy, can I get a vector (AI) version of your logo? I'd like to put the oOple out there on the new cars, and the Graphtec is all warmed up, ready to plot. :) Gotta give you the PR here in the U.S. ;)

jimmy
26-01-2006, 12:29 PM
Here is the simple logo without the outline, let me know if you need anything else fella..
:)
its in illustrator 10 format

ApexSpeed
26-01-2006, 05:44 PM
Awesome. You da' man!