PDA

View Full Version : connecting to psn


CYCLONE-JOE
01-03-2010, 05:41 PM
hi is anyone having problems connecting to playstation network

GRIFF55
01-03-2010, 06:20 PM
it was just mentioned on the radio and ps are trying to sort it out:thumbsup:

tiny tom
01-03-2010, 06:28 PM
Yes I haven't been able to play mw2 and it should be be up and running in 24 hours sony say.

Azza_M
01-03-2010, 06:31 PM
Sony have released a statement, check out this link.

Its a worlwide PSN error and they are syaing you shouldn't even switch the system on!

http://www.metro.co.uk/tech/815407-ps3-8001050f-error-sony-issue-official-statement-over-network-crashes

CYCLONE-JOE
01-03-2010, 06:33 PM
psn ? hope it works soon

pro4nut
01-03-2010, 06:58 PM
Thought it was just my ISP being shite again. Was trying to figure out why the clock had reset last night when i got in, just put it down to vodka consumption, its almost good to hear its just a plain old software problem. Alcohol based halucination is far more worrying.

mdb_75
01-03-2010, 07:35 PM
I was all set for a night of Riot Shield bashing too! Sooo much fun :thumbsup:

Guess I'll have to wait.......

budgio
01-03-2010, 07:57 PM
Thanks for the heads up ;)
I wont be turning mine on for now.They are calling it the leap year bug.

CYCLONE-JOE
01-03-2010, 08:38 PM
”We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have one of the above listed models, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data. ”

the thing is how do u do the update without turning the ps3 on ?? this dont make sense any one got a idea

R666REW
01-03-2010, 08:48 PM
that the funny bit if the ps3 wont connect to interweb then how they gonna fix it

CYCLONE-JOE
01-03-2010, 08:56 PM
yeh i know

mdb_75
01-03-2010, 09:15 PM
Mine connects to BBC I player just not the ps3 network.

stegger
01-03-2010, 09:29 PM
that the funny bit if the ps3 wont connect to interweb then how they gonna fix it

Wait until SONY give the go ahead, and it will automatically update when you reconnect ;) Is this only the older model or the newer slim model aswell :confused:

pro4nut
01-03-2010, 09:37 PM
Only the older one as far as i have read

stegger
01-03-2010, 09:41 PM
Only the older one as far as i have read

Yeh, just read it on the site :thumbsup: i'm o.k then:)

Shaun_23286
01-03-2010, 10:40 PM
I've heard that a group have hacked PSN and they are after the bank details you submit to your profile for making purchases!

budgio
01-03-2010, 10:53 PM
Its a one day bug.The ps3 thinks its a leap year and it should fix itself at midnight.
Thats what a man in the pub said anyway :D

telboy
02-03-2010, 01:04 AM
If it doesn't sort itself, are sony going to give us all new playstations?

.....probably not.:cry:

:mad:

I'm not going to turn mine on until its sorted.

CYCLONE-JOE
02-03-2010, 07:17 AM
its working fine now for my 60gb original so it must of been the 1 day bug all good now

mdb_75
02-03-2010, 07:35 AM
Yep mine too. :thumbsup: