PDA

View Full Version : Lipo wires


glx
05-08-2010, 04:41 PM
Hi,
forgot to add this to my previous post -

I'm making the wiring for my saddle pack lipo but I only have 14G wire - is that gona be sufficient or do I need to order 12G ?

don't want to melt the wire and damage the electrics !!!

Cheers

MiCk B.
05-08-2010, 06:09 PM
Good 14ga wire will be fine.

The stock wire on the GTB is 14 ga.

MiCk B. :-)

glx
05-08-2010, 06:53 PM
Grand 14G it is then