Go Back   oOple.com Forums > General > Electrics

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-03-2018
Steve.T's Avatar
Steve.T Steve.T is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 577
Default Orion r10 120 amp

Good afternoon all, I have a query about the team Orion r10 pro 120 amp version
Will it run sensorless motors?
Mine is the original version.
Grateful for all help
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2018
pugs's Avatar
pugs pugs is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: durham
Posts: 755
Default

Quote:
Originally Posted by Steve.T View Post
Good afternoon all, I have a query about the team Orion r10 pro 120 amp version
Will it run sensorless motors?
Mine is the original version.
Grateful for all help
Fairly sure it will as they are hobbywing based, unplug the sensor lead to try, 98% sure it will
__________________
trader feedback here: http://www.oople.com/forums/showthread.php?t=39759
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
oOple.com