Go Back   oOple.com Forums > Car Talk > Team Durango

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17-01-2014
2175shaun's Avatar
2175shaun 2175shaun is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Northampton
Posts: 123
Default DEX210 MM4 Conversion

I have converted my DEX210 to MM4 and cannot get any speed out of the car at all. Car was running fine in RM3 and I have not changed any settings on the ESC or Transmitter at all.

Have stripped and rebuilt the gearbox in case I had done something wrong, everything seemed to be ok, reset slipper clutch. Double checked all wiring, fitted a new sensor lead, Re-checked the settings on the ESC still very slow. Any ideas what the problem could be.

Standard 13.5 motor with a Speed passion Revention stock club race ESC.
Reply With Quote
  #2  
Old 19-01-2014
dex210Nick dex210Nick is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 48
Default

Did you re-calibrate the esc?
Reply With Quote
  #3  
Old 19-01-2014
Dombrasky's Avatar
Dombrasky Dombrasky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: southwest
Posts: 372
Default

Have you checked that the gearbox spins freely... if you over tighten the screws they can bind up, they only need to be hand tight no more
__________________
~Rick Evans~
~LRP~shark st ft~lwb~
~Carisma GT14B pro~
~Schumacher KF2~
~Schumacher Atom~
~BSR Basher-RallyX~
~Ascociated RC8.2e RallyX~
~TeamC T8EV3 RallyX~
phat bodies
worm-racing
http://www.mendiprcraceway.co.uk
Reply With Quote
  #4  
Old 19-01-2014
JezT JezT is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Market Harborough
Posts: 332
Default

Gents,

I understand he got his answer and fixed the problem on the Silverstone Forum.... it was End points on his Stick TX / ESC.

Shame you weren't informed here.
Reply With Quote
  #5  
Old 19-01-2014
2175shaun's Avatar
2175shaun 2175shaun is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Northampton
Posts: 123
Default

Sorry guys forgot to inform I had sorted problem. Thanks anyway
Reply With Quote
  #6  
Old 19-01-2014
Origineelreclamebord's Avatar
Origineelreclamebord Origineelreclamebord is offline
Mad Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Netherlands
Posts: 1,543
Default

What do you mean by 'not getting any speed at all': Does the motor not rotate as quickly or at all, or does the car feel slower (or less grippy)?
__________________


3D Printing Upgrade Parts - FF210 Buggy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
oOple.com