Go Back   oOple.com Forums > General > The PlayGround > oOple Talk

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29-03-2016
Rich D's Avatar
Rich D Rich D is offline
*SuPeRsTaR mEmBeR*
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lincolnshire
Posts: 2,448
Default Strange goings on ?

Can no longer edit for sale posts, it presents a blank post when i click "edit", going advanced makes no difference.

Also not receiving email when i have a PM like i used to. Have checked options, have got the correct settings. Email client and address have not changed.

Any ideas ?

Thanks
__________________
Richard Drury

See My Feedback

Reply With Quote
  #2  
Old 29-03-2016
K-Brewer K-Brewer is offline
Mad Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: in a pineapple under the sea
Posts: 1,195
Default

I dont receive emails anymore either when i get a PM
Reply With Quote
  #3  
Old 29-03-2016
luniemiester's Avatar
luniemiester luniemiester is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Birmingham UK
Posts: 377
Default

i had an email today telling me i had a pm from the 26th March (which i had already read) so 3 days late for some reason?
__________________
Luniemiester drives:

Schumacher KF2SE
Hobbywing - Reedy
Sanwa MT-4S
Savox servos
Nanotech batteries

Kits and parts supplied by:
http://www.rccarshop.co.uk/


My Feedback thread: http://www.oople.com/forums/showthre...945#post691945
Reply With Quote
  #4  
Old 29-03-2016
DAVO DAVO is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Location: North East
Posts: 706
Default

Quote:
Originally Posted by K-Brewer View Post
I dont receive emails anymore either when i get a PM
Check your spam that's where mine goes
__________________
David Liddle.
YouTube channel
http://m.youtube.com/user/lddlmurphy
Reply With Quote
  #5  
Old 30-03-2016
jpmatrix jpmatrix is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Hampshire
Posts: 544
Default Delayed pm

I recently bought something and communicating via emails there has been delays in receiving up to 3hrs.
Reply With Quote
  #6  
Old 30-03-2016
Zippy G's Avatar
Zippy G Zippy G is offline
Mad Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,388
Default editing

Quote:
Originally Posted by Rich D View Post
Can no longer edit for sale posts, it presents a blank post when i click "edit", going advanced makes no difference.

Also not receiving email when i have a PM like i used to. Have checked options, have got the correct settings. Email client and address have not changed.

Any ideas ?

Thanks
I did notify someone about this. However I simply just copy the text before clicking the edit button then paste it back and then edit it. Long way round but it gets done LOL
Reply With Quote
  #7  
Old 30-03-2016
Rich D's Avatar
Rich D Rich D is offline
*SuPeRsTaR mEmBeR*
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lincolnshire
Posts: 2,448
Default

Quote:
Originally Posted by Zippy G View Post
I did notify someone about this. However I simply just copy the text before clicking the edit button then paste it back and then edit it. Long way round but it gets done LOL

Cheers Sam good plan
__________________
Richard Drury

See My Feedback

Reply With Quote
  #8  
Old 31-03-2016
Col's Avatar
Col Col is offline
Awesome Admin
 
Join Date: Mar 2006
Location: York
Posts: 4,573
Send a message via AIM to Col
Default

A couple of people have mentioned this to me, but this is a problem I don't seem to have...
Are the affected people using phones or computers?
Reply With Quote
  #9  
Old 31-03-2016
K-Brewer K-Brewer is offline
Mad Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: in a pineapple under the sea
Posts: 1,195
Default

Phones, all worked well then just stopoed. Checked spam an not in there either
Reply With Quote
  #10  
Old 31-03-2016
Ashlandchris's Avatar
Ashlandchris Ashlandchris is offline
Mad Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mirfield
Posts: 1,151
Default

I also found the edit function gives me a blank text box, in sale items, but not all time
Recently sold 2 radios and had to edit both - when I went in on my laptop, box was blank, but if I go in via iPad the text is present

Hmm, just as an update. Have just seen on my phone that I have 2 new PMs but when I either click on them or go directly to Oople I can see no new messages?
__________________
I've got Araldite and a Swiss Army Knife - what more do I need?


Yokomo YZ-2
Yokomo BMax2Worlds

No 4WD because nothing lives up to my original Optima. Until now maybe?...

Last edited by Ashlandchris; 31-03-2016 at 07:20 AM. Reason: even stranger goings on...
Reply With Quote
  #11  
Old 31-03-2016
toyracer69's Avatar
toyracer69 toyracer69 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by K-Brewer View Post
I dont receive emails anymore either when i get a PM
Me neither.....
Reply With Quote
  #12  
Old 31-03-2016
Steveonamission Steveonamission is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 780
Default

E-mails for PM's have stopped for me too
Reply With Quote
  #13  
Old 31-03-2016
Rich D's Avatar
Rich D Rich D is offline
*SuPeRsTaR mEmBeR*
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lincolnshire
Posts: 2,448
Default

Quote:
Originally Posted by Col View Post
A couple of people have mentioned this to me, but this is a problem I don't seem to have...
Are the affected people using phones or computers?
Phone editing seems fine. Computer presents a blank page. Firefox browser latest version.

Email notifications for me have stopped altogether. Not in junk either.
__________________
Richard Drury

See My Feedback

Reply With Quote
  #14  
Old 09-04-2016
simonrhart's Avatar
simonrhart simonrhart is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Aylsham
Posts: 396
Default

I randomly get redirected to some spam site when visiting oOple.com. I have seen this behaviour for about 1 year or so. I assume this is to help pay for running of the site and hosting costs.

Simon
__________________
Xray XB4 2015, 2016, Xray XB2, RC10 Worlds Re-release
Reply With Quote
  #15  
Old 10-04-2016
Col's Avatar
Col Col is offline
Awesome Admin
 
Join Date: Mar 2006
Location: York
Posts: 4,573
Send a message via AIM to Col
Default

Quote:
Originally Posted by simonrhart View Post
I randomly get redirected to some spam site when visiting oOple.com. I have seen this behaviour for about 1 year or so. I assume this is to help pay for running of the site and hosting costs.

Simon
Nope, there are no redirects from oOple.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
oOple.com